Sinds 1960 in handen van de familie Pultier. drie generaties Lid van de charte Boulanger de France, wat kwaliteit, hygiëne en ambachtelijke normen garandeert
De baguette , bekroond op de gastronomiebeurs van Verdun in 2013, is een van de pareltjes die deze bakkerij aanbiedt, die zich al meer dan 5...
Claudia en Jérôme Mauguin openden de bakkerij in 2022 met de nadruk op traditioneel handwerk: Handgevormde producten volgens ouderwetse methodes, met lokale en hoogwaardige ingrediënten
1e prijs voor beste croissant au beurre en 2e prijs voor baguette traditionnelle bij de Meuse-contest op de Verd...
in Bar le Duc (France)
In maart 2024 won Christopher Potdevin, boulanger van Boulevard du Pain, de regionale titel als beste croissant au beurre in de regio Grand Est tijdens een wedstrijd in Straatsburg. Hij mocht daarna deelnemen aan de nationale finale in Lyon. Hij haalde in oktober 2024 zelfs...
De Knollentuin Bakery in Nijmegen is known for its artisanal, organic products. They use primarily organic ingredients, often sourced from local suppliers, and bake with a passion for purity and flavor. The name comes from the Dutch expression “in je knollentuin zijn”, which means “to be in your hap...